Makeup Bellissima

Сватбен грим

Най-важният ден, ден за който се подготвяме с месеци. След роклята, обувките и прическата идва ред и на гримът. Защо да изберем професионален гримьор за сватбения грим? Ето няколко отговора:

Makeup Bellissima
Makeup Bellissima

Професионална козметика – гримът трябва да е траен, с добра основа, за да се запази през цялото събитие. 

Пробен грим – имате възможност да изпробвате няколко стила, цветове и нюанса, за да сте спокойна, че в деня на сватбата ще имате желаната от Вас визия.

Денят на сватбата – ставане рано! Еуфория! Разбира се, че няма да хукнете по гримьори и студия. Почти всички булчински грима съм ги правила на място, и не само сватбения, шаферките и те трябва да са хубави! Ще се съобразя с Вашия график, все пак това е Вашият специален ден!

Makeup Bellissima
Makeup Bellissima

Сватбеният грим – един от всички елементи, които правят денят Ви уникален. Професионалният грим Ви дава спокойствието, че имате желаната неотразима визия, когато всички погледи са приковани към Вас.

Цената – 145 лева на ваш адрес, 95 лева при мен в студиото и 85 лева за пробен грим. Цената не се променя в зависимост от използваната марка козметика. Работя с няколко професионални марки и подбирам най-доброто според случая.

Makeup Bellissima