ЗА МЕН

Здравейте

Nina Vankova

Казвам се Нина Ванкова и се занимавам с професионален грим вече повече от 10 години. Страстта ми към изкуството на грима започна още в много ранна възраст, а по- късно, в ученическите си години имах шанса да се докосна до истински професионални гримьори, което ме вдъхнови, първоначално за удоволствие, а впоследствие и професионално да се отдам на тази моя страст.

гримьор софия

А тази моята страст се подхранва от желанието ми да помогна вътрешната красота на жената да изгрее отвън. През всички тези години, аз съм възнаградена от доверието, което клиентките ми излъчват след преобразяването си. Чувствам се толкова мотивирана от това и в същото време щастлива, че съм част от най-важните им моменти!

Makeup Bellissima

Целта ми винаги е да създавам уникален грим за клиентите си, като подчертавам тяхната естествена красота. Моят основен приоритет е намирането на перфектния стил на грим и на подходящите продукти за моите клиенти. А моята философия е, че всеки може да изглежда и да се чувства като супермодел с правилните техники на грим. 

Makeup Bellissima

Затова във всеки един момент аз се уча, развивам знанията си и продължавам да се усъвършенствам в тази област.

Повече за моята работа можете да видите в галерията на сайта. За консултации или мнения, можете да се свържете с мен. Очаквам Ви!